Rotal - strojevi i alati za obradu drva

O nama

ROTAL d.o.o. je poduzeće osnovano 1993. godine, sa sjedištem u Zagrebu.

Osnovna djelatnost poduzeæa je, od samog poèetka, plasman i prodaja profesionalnog alata za potrebe industrije i obrta u èemu su osnivaèi imali dugogodišnje iskustvo. Razvoj hrvatskog tržišta uvjetovao je odreðenu specijalizaciju tako da se poduzeæe zadnjih godina bavi prodajom i plasmanom alata za obradu drva, ploæastih i umjetnih materijala. Naš dugogodišnji partner u tom dijelu je jedan od najpoznatijih proizvoðaèa alata – njemaèka firma LEITZ. Zahvaljujuæi odliènoj tehnièkoj podršci našeg partnera uspjeli smo usvojiti potrebna tehnièka znanja i podiæi ih na visoku profesionalnu razinu. To nam omoguæava da, u suradnji sa našim kupcima, dajemo preporuke i optimaliziramo njihove potrebe za alatima sukladno nivou njihove tehnološke opremljenosti. Program alata je dopunjen i specijaliziranim alatima za CNC glodanje vhf.

Takav koncept uvjetovao je, naravno, i nužnost rješavanja kvalitetnog brušenja i održavanja alata. Stoga smo još 2002. godine zapoèeli suradnju sa servisnim centrom LEITZ Orodja u Kranju, u Sloveniji, i na taj naèin uspješno osigurali našim kupcima, na njihovo veliko zadovoljstvo, kvalitetno brušenje i održavanje isporuèenih alata. U cilju efikasnijeg poslovanja raspolažemo i vlastitim skladištem u kojem držimo veliki asortiman standardnih alata, prilagoðen potrebama naših kupaca. Sve naše kupce svakodnevno pratimo u njihovim potrebama i osiguravamo brzu isporuku. Na podruèju grada Zagreba i šire okolice vršimo i ambulantnu dostavu alata. Osim alata, ponukani èestim upitima naših kupaca, zapoèeli smo, u suradnji sa firmom PWA iz Auistrije, sa prodajom strojeva za obradu drva - Bernardo. Naglasak kod ovog programa je optimalan odnos cijena i kvalitete što su mnogi naši kupci i prepoznali.

Vizija poduzeæa je postati prvi izbor kupcima koji traže profesionalni alat za potrebe industrije i obrta. Svojim kupcima želimo biti partner koji æe im pomoæi u unapreðenju poslovanja dajuæi im pri tom potrebne preporuke i optimizirajuæi njihove potrebe za alatima sukladno nivou njihove tehnološke opremljenosti.

Rotal d.o.o.

Radnička cesta 27, 10000 Zagreb
Tel: 01 6055 303
Fax: 01 6055 304
Obratiti nam se možete i na ovu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (otvara se na klik radi zaštite od spam robota).